A l’hora de comprar bombes centrifugues, des de Hidráulicas HMT Barcelona volem informa-vos dels diferents tipus de bombes centrifugues que hi ha disponibles en funció de les vostres necessitats. Són les següents.

Tipus de bombes centrifugues

En primer lloc, existeixen les multicel·lulars vertical FV-SS que es caracteritzen per ser bombes centrifugues fabricades de material d’acer inoxidable. Estem davant de un producte multifuncional.

bomba centrífuga multicelular

 

Les bombes centrifugues monobloc horitzontal sèrie H (HM, HMK, H2, H32-40-50, H65-80). En aquesta categoria ens trobem amb bombes centrifugues mono-etapa d’estructura compacta dirigida a líquids nets. És a dir, no corrosius, no inflamables, no explosius i que no tenen grans fibres (per totes).

bombas centrífugas monobloc horizontal

Un altre tipus de bombes centrifugues a escollir són les normalitzades a eix lliure o sobre bancada. Les trobem disponibles en materials com acer o inox. Es tracta de unes bombes centrifugues de voluta de una etapa o més, i no autocebants. Compten amb una connexió d’aspiració axial, amb port de descàrrega radial i un eix horitzontal.

bombas normalizadas a eje libre o sobre bancada.

També ens trobem amb les bombes centrifugues nombrades multicel·lular horitzontal F-SS. Estem davant bombes d’estructura compacta que s’utlitzen principalment en el àmbit industrial. Per lo que si necessiteu una bomba centrifuga d’aquest tipus és una opció que podeu considerar.

Bomba Multicelular horizontal F-SS

Per últim. Està la gama clàssica y Humet. Podeu trobar-les en HMT i consultar disponibilitat en tot moment, per escollir l’opció que més s’ajusti a les vostres necessitats.

Aquests són els principals tipus de bombes centrifugues que hi ha disponibles i que trobareu en HMT. Entrant en la fitxa de cada una podreu veure en detall les característiques, per saber si s’ajusta o lo que necessiteu. Qualsevol detall que necessiteu ens ho podeu consultar.

¿Quin tipus de bomba centrifuga escollir?

A HMT disposem de diferents tipus de bombes centrifugues que podeu instal·lar a Barcelona.  Estem a la vostra sencera disposició i us ajudem a escollit la bomba que necessiteu i us la instal·lem o reparem. Per lo que, si teniu dubtes, simplement pregunteu-nos per a que puguem guiar-vos.

Recordeu que estem al vostre costat per assessorar-vos en funció de lo que necessiteu. Us ha quedat algun dubte? Pregunteu-nos per a que puguem ajudar-vos.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà.