Empresa

Fundat al 1986, Hidráulicas HMT, S.A. és una empresa amb experiència i reconeixement a nivell nacional e internacional, que recull el important bagatge dels fundadors en la histórica fàbrica de bombes HUMET.

Està dedicada a la implementació de solucions hidràuliques, tant en la fabricació, reparació de bombes i de sistemes hidràulics per a diferents sectors com són el industrial, l’agrícola i el domèstic.

Disposa d’un eficaç grup humà i tècnic, i equipament com banc de proves, taller de mecanitzat i fabricació pròpia que ens permet realitzar el disseny i desenvolupament dels productes subministrats.

La qualitat és un aspecte clau per a nosaltres, conscients de la importància de la satisfacció dels nostres clients, per això estem compromisos en un sistema de gestió certificat ISO 9001 que es garantida per als nostres productes i Serveis.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

APLICACIONS

PROVEÏMENT
AIGUA POTABLE

APLICACIONS
DE REG

SISTEMES DE
DOSIFICACIÓ

TRACTAMENT
DE L’AIGUA

SECTOR
INDUSTRIAL

ELS NOSTRES PROJECTES

QUALITAT

Amb la idea de poder brindar la major qualitat possible en els serveis, processos i productes que oferim als nostres clients, des del 2016 disposem de la certificació internacional ISO 9001.