Bombes hidràuliques a Barcelona

Bombes Submergibles, Bombes Verticals de pou Profund, Equips dosificació, desinfecció i tractament d’aigües, Bombes Centrífugues multicel·lular, Monobloc, Normalitzades, Bombes d’Inoxidable per a processos industrial i higiènics, Bombes d’Eix Lliure, Cambra Partida, Bombes per a motor Diesel, Multiplicador, Bombes Submergibles per a Aigües Residuals, Drenatge, Agitadors, Compactadores, Motors, Grups de pressió, Electricitat i automatització, Recanvis i accessoris

Bombes hidràuliques Barcelona

Hidràuliques HMT som una empresa fabricants de bombes hidràuliques, on les nostres bombes o sistemes hidràulics poden tenir diferents aplicacions, com l’abastament o tractament d’aigües potables o residuals, així com sistemes de reg i aplicacions industrials.

Sistemes de tractaments d’aigües

Dissenyem i implementem sistemes de dosificació i desinfecció per a un ampli rang de productes químics tant per a processos industrials, com alimentaris o de depuració d’aigües. Disposem d’una gran varietat de selecció de bombes dosificadores i d’equips de control.

Enginyeria hidràulica i manteniment

Oferim gran varietat de serveis, com ara reparació de bombes hidràuliques i dissenys d’enginyeria hidràulica segons els requeriments de cada instal·lació. També disposem d’un banc de proves per provar qualsevol tipus de bomba hidràulica fins a 900m3 / h i 40 bar.

bombas verticales de acero inoxidable en barcelona

Nou producte

Bomba hidràulica vertical amb etapes d’acer inoxidable

Rendiment millorat, igualant els rendiments de les bombes submergides.

Més informació